Pandemia recentă și creșterea numărului de virusuri au adus în discuție problema igienei mai mult ca niciodată. Acest lucru a generat dezvoltarea unor noi comportamente privind curățenia în cadrul spațiilor publice comune.

Produsele dezinfectante sunt încă utilizate pe scară largă în protocoalele de curățare pentru a reduce răspândirea virusurilor și, deși demonstrează uciderea rapidă a microorganismelor vizate, eficiența acestora este limitată în timp.

Pentru a asigura o acțiune antimicrobiană permanentă, MAPA PROFESSIONAL a încheiat un parteneriat cu societatea PYLOTE pentru a proiecta o mănușă impermeabilă la lichide, ce încorporează o tehnologie brevetată pentru a limita transmiterea virusurilor și a bacteriilor.

 

CE ESTE TEHNOLOGIA PYLOTE?

Compusă din microsfere de oxizi minerali, tehnologia provine dintr-un proces de producție ecologică într-o singură etapă de fabricație, folosind doar aer, apă și căldură termică, fără niciun solvent organic și nu generează deșeuri.

ALTO 405 ACTIVATED: UN STRAT PROTECTOR

Asigură protecția atât a suprafețelor, cât și a lucrătorilor!

  • La curățarea suprafețelor, mănușa reduce riscul de răspândire a virusurilor și a bacteriilor de la suprafață, deoarece ucide 99 %* dintre VIRUSURI și 99,99 %** dintre BACTERII și limitează contaminarea microbiană încrucișată
  • Suprafața mănușii protejează împotriva virusurilor care pătrund prin suprafața mănușii, protejând mâinile utilizatorilor împotriva virusurilor (la nivelul EN 374-5) și asigură protecție împotriva substanțelor chimice agresive comune (nivel EN 374-1). Ambele acțiuni sunt conforme cu standardele EIP aplicabile.
  • Deși nu înlocuiește practicile obișnuite de curățare, mănușa completează acțiunea produselor dezinfectante în ceea ce privește reducerea riscului de contaminare încrucișată.

 

ACȚIUNE DE LUNGĂ DURATĂ

Acțiunea antimicrobiană persistă pe întreaga perioadă de exploatare a mănușii

 

BENEFICII ȘI STANDARDE RECUNOSCUTE

Am reușit să integrăm această soluție naturală în modelul nostru ALTO 405, menținând în același timp performanța și beneficiile cu eficiență dovedită ale mănușilor.

  • COMFORT

Căptușeala din bumbac îmbunătățește confortul și limitează transpirația în mănușă

Designul anatomic oferă ușurință în mișcare

  • SENSIBILITATE TACTILĂ

datorită grosimii reduse a mănușilor

  • ADERENȚĂ

Aderență bună în medii umede datorită texturii externe anti-alunecare

  • STANDARDE EIP

Modelul ALTO 405 ACTIVATED este mănușa ideală pentru sarcinile de curățare în medii în care proliferarea microbilor este o problemă importantă.

 

*Rezultate pe baza ISO 21702:2019 - **Rezultate pe baza standardului JIS Z 2801

ALTO 405 ACTIVATED
Protecţie împotriva pătrunderii lichidelor

ALTO 405 ACTIVATED

Mănușă impermeabilă la lichide, care integrează tehnologia antimicrobiană Pylote, ce limitează contaminarea încrucișată cu virusuri și bacterii

Mai multe știri