
Vă prezentăm noua mănușă grip & proof
Noul Krytech 574: protecție la tăiere cu aderență excelentă și dexteritate în medii uleioase
Descoperiți NOUL nostru instrument de selectare a mănușilor chimice! 4 pași pentru a găsi mănușa care să vă satisfacă nevoile
Mapa Professional prezintă o gamă completă de mănuși cu certificare pentru contactul cu alimentele, concepută pentru a răspunde mai multor sarcini din industria alimentară: producție, procesare, distribuție și servicii de catering, printre altele.
La Mapa Professional, ne străduim continuu să oferim soluții conforme cu reglementările stricte din domeniul mănușilor de protecție. De aceea, suntem mândri să anunțăm extinderea gamei noastre de mănuși adecvate pentru contactul cu alimentele!
Fie că este vorba de motive de igienă, prevenirea rănilor la mâini sau evitarea contaminării alimentelor, mănușile sunt esențiale în diferite etape ale lanțului alimentar. Din acest motiv, la Mapa Professional am integrat mai multe modele de mănuși în această gamă, concepute pentru a respecta cele mai înalte standarde de siguranță alimentară.
În sectorul alimentar, trebuie acordată o atenție specială legislației, deoarece aceasta asigură nu doar sănătatea, siguranța și protecția utilizatorului, ci și faptul că alimentele nu sunt contaminate cu substanțe sau produse nocive. Este necesară prudență în ceea ce privește diferitele mâini care intră în contact cu alimentele de-a lungul întregului lanț alimentar.
Mănușile adecvate pentru industria alimentară trebuie să protejeze atât utilizatorul, cât și produsele manipulate.
Reglementări europene și legi naționale – Cum funcționează reglementarea alimentară?
Există două tipuri de reglementări:
Compatibilitatea cu alimentele este reglementată de Regulamentul (CE) nr. 1935/2004, referitor la materialele și obiectele destinate să intre în contact cu alimentele.
Reglementările europene și legislațiile naționale se bazează pe trei principii comune:
Fiecare etapă este necesară pentru a trece la următoarea – acestea sunt condițiile pentru obținerea certificării necesare. Mapa Professional asigură conformitatea cu legislația europeană și efectuează testele necesare pentru a garanta că mănușa răspunde nevoilor și așteptărilor clientului.
Alege mănușa potrivită în funcție de tipul de alimente cu care lucrezi.
O mănușă adecvată pentru contactul cu alimentele trebuie să poarte pictograma corespunzătoare. Totuși, faptul că este adecvată pentru contactul cu alimentele nu înseamnă că este potrivită pentru toate tipurile de alimente. Cu ajutorul ghidului nostru specific de selecție pentru sectorul alimentar, poți găsi cu ușurință mănușa cea mai potrivită, în conformitate strictă cu reglementările europene, în trei pași simpli:
PASUL 1: Caută alimentele cu care lucrezi în lista organizată pe grupe.
PASUL 2: Identifică ce mănuși din gama FOOD EXPERT sunt adecvate pentru manipularea acelui tip de aliment.
PASUL 3: Alege nivelul de protecție necesar (de unică folosință, termică, rezistentă la tăiere sau impermeabilă) și performanța cerută în utilizare.
Confort, suplețe și dexteritate ridicată, fără compromis în ceea ce privește respirabilitatea și durabilitatea/ compatibile cu ecranul tactil
Confort, flexibilitate și dexteritate ridicată datorită țesăturii cu densitate de 18 gauge. Protecția dispozitivelor electronice împotriva descărcărilor electrostatice (ESD) și nivel de protecție la tăiere C. Capacitate de utilizare pe ecrane tactile și adecvare pentru contactul cu alimente. Mănușă cu vizibilitate bună pentru o protecție mai bună a utilizatorului.
Confort, suplețe și dexteritate ridicată datorită calibrului 18. Capacitate de atingere a ecranului tactil. Nivel de protecție la tăiere D Mănuși de lucru cu vizibilitate bună.
Noul Krytech 574: protecție la tăiere cu aderență excelentă și dexteritate în medii uleioase
Vă prezentăm produsul Solo 980, noua mănușă de unică folosință din nitril gros lansată de MAPA Professional pentru protecție și performanță suplimentare
Performanță și calitate fără compromisuri