Știați că?

Pentru a caracteriza performanța elastomerilor și a materialelor plastice utilizate la fabricarea mănușilor de protecție, se efectuează teste pentru a stabili comportamentul materialelor atunci când se confruntă cu diferitele familii de produse chimice. Testele măsoară:

  • Timpul de permeabilitate pentru un anumit produs chimic, adică timpul necesar pentru ca substanța chimică să pătrundă în mănușă la nivel molecular. În unele cazuri, nu există o deteriorare vizibilă a mănușii.
  • Indicele de degradare al mănușii în contact cu un produs chimic dat, adică gradul de deteriorare a mănușii, arătat printr-o modificare a proprietăților fizice ale acesteia (de exemplu, înmuiere, întărire etc.).

Mapa Professional ia în considerare acești parametri diferiți pentru a determina performanța relativă a diferitelor familii de mănuși și, astfel, vă ajută să faceți cea mai bună alegere posibilă.

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.