MAPA PROFESSIONAL își asumă o inițiativă de Responsabilitate Socială Corporativă, cu angajamente specifice mărcii, referitoare la misiunea și activitățile sale.

„Impulsul din spatele muncii noastre la Mapa Professional este dorința noastră de a dezvolta produse profesionale care îi protejează atât pe utilizatori, cât și pe cei care le fabrică.  

Suntem mai mult decât simpli producători, suntem creatorii mănușilor de protecție care respectă mediul, adaptându-se complet la cerințele oricărei profesii și la nevoile în materie de productivitate și confort la purtare.  

Iată care este misiunea noastră și scopul tuturor acțiunilor noastre: protejarea mediului, devenind SOLUȚIA pentru orice lucrător. 

Ne pasă de viitor și, prin urmare, suntem hotărâți să mergem mai departe, urmând calea dezvoltării continue care promovează o utilizare mai responsabilă a resurselor, accelerarea eforturilor de creare a designului ecologic și standarde sociale din ce în ce mai îmbunătățite.  

Credem cu tărie că toate eforturile noastre, acțiunile noastre izvorâte din grija pentru tine, pentru noi, oricât de mari sau mici, odată combinate și multiplicate, vor avea un impact pozitiv.” 

Bertrand Genuyt

Președinte și CEO al MAPA SPONTEX 

În conformitate cu inițiativa noastră CSR ACȚIUNILE NOASTRE PLINE DE GRIJĂ și cu planul strategic 2025, ne-am stabilit 9 angajamente bazate pe 3 piloni principali: 

Principala misiune a companiei noastre este să ofere clienților noștri produse sigure și eficiente, având grijă de mâinile utilizatorilor.

Aflați mai multe

Expertiză și know-how dovedite în timp

Angajamentul 1

Performanță a produselor care depășește standardele

Angajamentul 2

O gestionare reală a riscurilor de muncă

Angajamentul 3

Inovare continuă

Angajamentul 4

Deoarece munca noastră la Mapa Professional are, în esență, scopul de a proteja oamenii, extindem această grijă și către angajații noștri și comunitățile vecine!

Aflați mai multe

Ocrotirea și protejarea oamenilor care produc mănușile noastre

Angajamentul 5

Asigurarea unei culturi a corporației bazate pe grijă

Angajamentul 6

Implicarea pe plan local

Angajamentul 7

Nu avem grijă doar de oameni, ci și de mediul înconjurător!

Aflați mai multe

Reducerea amprentei noastre asupra mediului

Angajamentul 8

Implementarea inițiativei designului ecologic

Angajamentul 9

Inițiativa „Acțiunile noastre pline de grijă” este bazată pe politicile CSR ale grupurilor MAPA SPONTEX și Newell  

Pentru mai multe informații despre strategiile CSR ale grupurilor, vă rugăm să vizitați www.newellbrands.com/corporate-social-responsibility și https://www.mapa-spontex.com/our-commitment.html


În 2023, Grupul Mapa Sas a primit Medalia de Aur ECOVADIS pentru performanțele sale avansate în materie de CSR. Am obținut un scor de 70/100, situându-ne în primele 3% din cele 623 de companii evaluate de EcoVadis în industria cauciucului.