Industria alimentară

Mapa Professional a dezvoltat gama de mănuși Mapa FoodExpert pentru a garanta o igienă maximă și respectarea strictă a reglementărilor europene privind contactul cu alimentele.

Reglementările europene definesc cu precizie testele privind contactul cu alimentele care trebuie efectuate pentru fiecare tip de aliment. Deci, o mănușă poate fi aprobată pentru manipularea anumitor produse alimentare, dar nu a altora. Prin intermediul ghidului său dedicat de selecție pentru industria alimentară, Mapa Professional își propune să ajute utilizatorii finali să verifice conformitatea alimentară a fiecărei mănuși în funcție de alimentele pe care le manipulează, strict în conformitate cu reglementările europene și franceze.

Furnizând rezultatele testelor pentru toate mănușile din gama Food Expert, Mapa Professional își propune să îndeplinească cele mai stricte cerințe ale sistemelor de calitate ale clienților săi

Mănuși pentru manipularea alimentelor

În plus față de această gamă specifică, Mapa Professional are o gamă largă de mănuși de protecție pentru alte sarcini din acest sector, deoarece unele sarcini nu necesită o mănușă specifică adecvată pentru contactul cu alimentele.

Mănuși care nu sunt utilizate la manipularea alimentelor

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.