De ce să vă alăturați Mapa Spontex?

Mapa Spontex, un actor important pe piața instrumentelor de întreținere și a produselor pentru copii din magazinele de vânzare cu amănuntul, precum și a echipamentelor individuale de protecție (EIP) și a serviciilor de curățenie (între întreprinderi).

Managementul nostru eficient și inovația noastră permanentă conferă mărcii noastre o reputație internațională.

Suntem convinși că succesul companiei noastre începe cu oamenii noștri. De aceea lucrăm continuu pentru a construi capacitatea individuală și de echipă, dezvoltarea personală și munca plină de provocări.

Cu o prezență în peste 90 de țări, Mapa Spontex oferă o gamă largă de locuri de muncă în lume, fie în vânzarea cu amănuntul, fie în departamente profesionale: vânzări, finanțe, marketing, achiziții, aprovizionare,...

Vă interesează să vă alăturați companiei Mapa Spontex?

Vă rugăm să trimiteți un e-mail cu CV-ul dumneavoastră și o scrisoare de intenție la adresa : MAPA Professional Recruitment

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.