Calitate înaltă garantată în fiecare etapă a producției

  • Mapa AdvanTech folosește propriul proces de curățare post-producție și încăperi curate pentru a menține un nivel de calitate a produsului și a ambalajului care îndeplinește cerințele de curățenie.
  • Toate unitățile de producție au certificare ISO 9002. Nivelurile de curățenie a mănușilor sunt testate periodic pentru a se asigura că calitatea producției acestor mănuși, destinate utilizării în medii critice, respectă specificațiile stabilite.
  • Fiecare mănușă de protecție împotriva substanțelor chimice Mapa AdvanTech este testată folosind metode adecvate pentru detectarea oricăror defecte de rezistență la lichide, precum și testarea umflării sub lămpi de inspecție pentru a asigura siguranța utilizatorului.
  • Verificările rezistenței la susbstanțe chimice sunt conforme cu standardele ASTM și EN 374-3, oferind utilizatorilor informațiile de care au nevoie pentru a alege mănuși adecvate pentru o anumită aplicație.

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.