Concepute în special pentru protecția mâinilor în mediile de lucru grele, extinzând gama noastră pe bază de piele.

 

Lucrătorii care operează în medii industriale grele sunt expuși la o varietate de pericole. În unele aplicații, atunci când manipulați foi metalice mari, ascuțite, indiferent dacă sunt uleioase sau uscate, piese metalice presate sau nefasonate, foi sau produse de sticlă și plastic, mâinile și antebrațele pot fi expuse unui risc ridicat de tăieturi și înțepături.

 

Protecția fiabilă, nivelurile ridicate de prindere și dexteritatea optimă sunt esențiale pentru a asigura o activitate productivă sigură.

Pentru a răspunde acestor nevoi, MAPA PROFESSIONAL a dezvoltat KryTech 837, o mănușă cu un nivel ridicat de rezistență la tăieturi, de nivel E, prevăzută cu un design înregistrat și caracteristici de siguranță unice. Combinând nivelul ridicat de protecție, confortul și durabilitatea, KryTech 837 poate fi utilizată pe diferite stații de lucru ca o soluție multifuncțională.

De la atelierele de matrițare la cele de caroserii din industria auto până la aplicații în industria plasticului și sticlei, lucrătorii sunt bine protejați și rămân productivi.

 

NIVEL RIDICAT DE PROTECȚIE

KryTech 837 oferă protecție ISO CUT de nivel E împotriva tăieturilor la nivelul mâinii, inclusiv zona încheieturii mâinii pentru o protecție maximă. Protejează împotriva înțepăturilor datorită pielii din zona palmei.

 

CONFORT OPTIMIZAT

Căptușeala noastră fără cusături este proiectată cu o tehnologie avansată de tricotare împletită, care oferă un finisaj interior neted și confortabil, precum și un înveliș din spumă de nitril care oferă un înveliș respirabil pentru a spori confortul purtătorului, noua noastră mănușă oferă confort și flexibilitate optimizate, precum și o bună dexteritate.

 

DURABILITATE EXTINSĂ

Întărite cu piele și cusături de poliester de înaltă rezistență, Krytech 837 oferă o durabilitate excelentă.

În plus, am adăugat o întăritură a bifurcației de la degetul mare acoperită cu nitril, situată între înveliș și piele. Această zonă întărită oferă o siguranță sporită împotriva tăieturilor și o protejează de deteriorări, oferind o durată lungă de funcționare. Oferă protecție la abraziune EN 388 de nivelul 4 pentru o durată de funcționare extinsă a mănușilor.

 

AVANTAJE SUPLIMENTARE

 

KryTech 837 nu conțin fumarat de dimetil și silicon.

 

Sunt compatibile cu ecranul tactil la nivelul degetului mare și a degetului arătător.

 

Se pot spăla de până la cinci ori fără nicio modificare a performanței, pentru a prelungi durata de funcționare, a reduce costurile și deșeurile.

 

KryTech 837 sunt potrivite pentru industrii precum cea auto, metalurgică, mecanică, a sticlei și a materialelor plastice.

Krytech 837

Descărcați

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.

Mai multe știri

Solo Black 935

Model nou în gama produselor de unică folosintă