Confortul și dexteritatea sunt foarte importante pentru toți lucrătorii care poartă mănuși. Mănușile oferă cele mai ridicate niveluri de confort și dexteritate, astfel încât oboseala mâinilor să fie redusă la minimum.

Pentru a satisface nevoile clienților noștri, experții în cercetare și dezvoltare ai Mapa Professional au proiectat o gamă nouă de mănuși ultra ușoare.

GAMA ULTRA CONFORT asigură niveluri de confort extraordinare, ventilare optimă și dexteritate excelentă.

Ce anume aduce ultra-confort unui utilizator?

CĂPTUȘEALĂ CALIBRU 18

Mănușile noastre sunt țesute cu ajutorul tehnologiei avansate cu căptușeală de calibru 18, având o senzație fină care asigură confort și libertate de mișcare excelente pe întreaga zi. Numărul mai mare de ochiuri pe inch, împreună cu firele noastre tehnice de înaltă calitate, permit mănușilor să se potrivească mai bine pe forma mâinii, creând un efect de a doua piele. Această căptușeală de calibru mai mare este mai flexibilă și ajută la reducerea oboselii mâinilor.

 

TEHNOLOGII DE ȚESERE SPECIFICE

CĂPTUȘIRE DIN ȚESĂTURĂ - TEHNICA DE ÎNFĂȘURARE

Această tehnică este folosită pentru a reduce iritațiile pielii din cauza fibrelor tehnice tăiate. Acest lucru va oferi un confort optim utilizatorilor, asigurând înfășurarea fibrelor aspre cu o țesătură mai confortabilă.

TEHNICA DE PLACARE

Această tehnică este folosită pentru a asigura un confort îmbunătățit în interiorul mănușii. Acest lucru ne permite să structurăm modelul de tricotat: din 2 fire tricotate, putem orienta firele cele mai moi în interior și firele tehnice în exteriorul mănușii. Avem întotdeauna grijă ca în contact cu pielea să intre firul cel mai moale.

 

Gama noastră de mănuși ultra-confort prezintă pe lângă confort alte două avantaje pentru utilizator.

DEXTERITATE

Dexteritate excelentă la vârful degetelor și suplețe ridicată fără compromis în privința durabilității datorate căptușelii flexibile subțiri.

 

RESPIRABILITATE

Dexteritate excelentă la vârful degetelor și suplețe ridicată fără compromis în privința durabilității datorate căptușelii flexibile subțiri.

Ce mănuși cuprinde gama mecanică ULTRA CONFORT?

Suntem hotărâți să oferim cele mai bune soluții pentru protecția lucrătorilor; de aceea, nu am făcut niciun compromis în ceea ce privește protecția împotriva tăierii! Mănușile noastre de lucru de precizie prezintă o rezistență la tăiere de nivel ISO A-D.

 

ULTRANE 681: O mănușă de lucru foarte ușoară pentru lucrări de uz general.

KRYTECH 692, 693 & 694:  mănuși care asigură o protecție mai ridicată împotriva tăierii.

Ele dispun de o căptușeală galbenă extrem de vizibilă care face ca mâinile lucrătorilor să fie văzute de la distanță

în orice condiții de lucru, mai ales în medii cu lumină scăzută. Siguranța este apoi sporită în industriile care necesită vizibilitate suplimentară și adoptarea unor măsuri de siguranță.

De asemenea, aceste mănuși beneficiază de rezistență și protecție suplimentare datorită întăriturii dintre police și arătător. Productivitatea este astfel crescută, iar costurile reduse.

ALTE AVANTAJE

Toată mănușile din gama ultra-confort sunt compatibile cu orice tip de ecran tactil și pot fi spălate o singură dată la 40°.

Gama ultra-confort este ideală pentru o mare varietate de utilizări și domenii, în medii uscate sau slab uleioase.

 

Încercați-le!

Gama Mecanică Ultra Confort

Tăierii împotriva protecție și dexteritate, confort între ideal Echilibrul Descărcați (PDF - 2.45 Mb)

Mai multe știri