Ultrane 510
Confort optim, respirabilitate și durabilitate
-
CATEGORIE 2
-
4131X
-
Adecvat pentru contactul cu anumite tipuri de alimente în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004. Aflați detalii în tabelul alimentar de mai jos.
Avantaje specifice
Confort
- Strat de acoperire permeabil pentru confort sporit în utilizare
- Dexteritate excelentă datorită potrivirii precise
Durabilitate
- Durabile pentru purtare îndelungată
Protecția pielii
- Fără substanțe nocive: STANDARD 100 de la OEKO-TEX®
- Fără substanțe nocive : Fără DMF
Calitate garantată
- Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
Rezistență la spălare
- Se poate spăla o dată la 40 °C fără a modifica performanțele*.
Aplicații
Industria automobilelor/mecanică
- Asamblarea pieselor mici
- Asamblarea automobilelor
- Montarea şuruburilor şi dispozitivelor de fixare mici
- Întreţinere mecanică
- Asamblarea de precizie
- Prelucrări mecanice de precizie
Industria alimentară
Alte industrii
- Ambalare
- Depozitarea şi primirea mărfurilor
Industria materialelor plastice
- Îndepărtarea materialelor post-injectare
Producție
- Întreținerea mecanică
Întreținere industrială
- Întreținerea mecanică
Detalii privind produsele
| Material | Polimer pe baza de apa |
|---|---|
| Culoare | negru, verde |
| Finisaj la interior | Suport textil fara cusaturi |
| Finisaj la exterior | Dosul manusii prezinta aerisire |
| Lungime (cm) | 22-27 |
| Dimensiune | 6 7 8 9 10 11 |
| Ambalaj | 1 pereche/punga 12 perechi/punga 96 perechi/cutie de carton |
Grafic alimente
Grad general de contact cu alimentele
Semnificația culorilor
Potrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Dacă pH este > 4,5, mănușile sunt potrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
Nepotrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Nu au fost testate pentru acest tip de alimente.
| BĂUTURI | Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede |
|
|---|---|---|
| Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure |
|
|
| Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol. |
|
|
| Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol. |
|
|
| CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE | Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete |
|
| Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras |
|
|
| Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite |
|
|
| Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă |
|
|
| Melasă, sirop de zahăr, miere |
|
|
| Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață |
|
|
| FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE | Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite |
|
| Legume proaspete, curățate sau tăiate |
|
|
| Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură |
|
|
| Transformate în mediu alcoolic |
|
|
| Conserve de legume în mediu uleios |
|
|
| Conserve de fructe în mediu uleios |
|
|
| Nuci sub formă de pastă sau de cremă |
|
|
| GRĂSIMI ȘI ULEIURI | Animale sau vegetale, naturale sau tratate |
|
| Emulsii de apă în ulei (margarină, unt) |
|
|
| PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ | Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos |
|
| Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios |
|
|
| Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace |
|
|
| Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă |
|
|
| Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme |
|
|
| Conserve și semiconserve de carne în mediu apos |
|
|
| Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios |
|
|
| Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată |
|
|
| Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite |
|
|
| PRODUSE LACTATE | Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat |
|
| Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână |
|
|
| Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită |
|
|
| Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă |
|
|
| Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...) |
|
|
| Brânză conservată în mediu uleios |
|
|
| Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari |
|
|
| PRODUSE DE ASEZONAT | Sosuri cu materie apoasă |
|
| Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...) |
|
|
| Muștar |
|
|
| Oțet |
|
|
| PREPARATE ALIMENTARE | Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață |
|
| Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață |
|
|
| Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
| Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
| Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
| Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
| Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete) |
|
|
| Alimente prăjite sau fripte de origine animală |
|
|
| ALTELE | Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață |
|
| Alimente uscate fără materii grase la superfață |
|
|
| Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră |
|
|
| Mirodenii și condimente în mediu uleios |
|
|
| Cacao pudră |
|
|
| Cacao pastă |
|
|
| Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool |
|
|
| Alimente congelate sau înghețate |
|
|
| Înghețate |
|
Mai multe mănuși
Nou
Protecţie la manipulare
Ultrane 527
Degete detașabile pentru a limita riscul de agățare de către o unealtă în mișcare - în curs de brevetare MAPA Confort, suplețe și un nivel mare de dexteritate fără niciun compromis asupra respirabilității și durabilității