Ultrane 510

Confort optim, respirabilitate și durabilitate

Protecţie la manipulare

Avantaje specifice

  • Strat de acoperire permeabil pentru confort sporit în utilizare
  • Dexteritate excelentă datorită potrivirii precise
  • Durabile pentru purtare îndelungată
  • Fără substanțe nocive: STANDARD 100 de la OEKO-TEX®
  • Fără substanțe nocive : Fără DMF
  • Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
  • Se poate spăla o dată la 40 °C fără a modifica performanțele*.

*Testele au fost efectuate pe mănuși nepurtate (adică în stare nouă), ceea ce diferă de realitatea de pe teren.

Aplicații

Industria automobilelor/mecanică

  • Asamblarea pieselor mici
  • Asamblarea automobilelor
  • Montarea şuruburilor şi dispozitivelor de fixare mici
  • Întreţinere mecanică
  • Asamblarea de precizie
  • Prelucrări mecanice de precizie

Industria alimentară

Alte industrii

  • Ambalare
  • Depozitarea şi primirea mărfurilor

Industria materialelor plastice

  • Îndepărtarea materialelor post-injectare

Producție

  • Întreținerea mecanică

Întreținere industrială

  • Întreținerea mecanică

Standarde

  • Pericole mecanice EN 388 4131X
Caracterul adecvat al materialelor destinate ce intră în contact cu alimente

Adecvat pentru contactul cu anumite tipuri de alimente în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004. Aflați detalii în tabelul alimentar de mai jos.

Detalii privind produsele

Material Polimer pe baza de apa
Culoare Negru, verde
Finisaj la interior Suport textil fara cusaturi
Finisaj la exterior Dosul manusii prezinta aerisire
Lungime (cm) 22-27
Dimensiune 6 7 8 9 10 11
Ambalaj 1 pereche/punga
12 perechi/punga
96 perechi/cutie de carton

Grafic alimente

Grad general de contact cu alimentele

BĂUTURI Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol.
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol.
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă
Melasă, sirop de zahăr, miere
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite
Legume proaspete, curățate sau tăiate
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură
Transformate în mediu alcoolic
Conserve de legume în mediu uleios
Conserve de fructe în mediu uleios
Nuci sub formă de pastă sau de cremă
GRĂSIMI ȘI ULEIURI Animale sau vegetale, naturale sau tratate
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt)
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite
PRODUSE LACTATE Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...)
Brânză conservată în mediu uleios
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari
PRODUSE DE ASEZONAT Sosuri cu materie apoasă
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...)
Muștar
Oțet
PREPARATE ALIMENTARE Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile)
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete)
Alimente prăjite sau fripte de origine animală
ALTELE Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață
Alimente uscate fără materii grase la superfață
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră
Mirodenii și condimente în mediu uleios
Cacao pudră
Cacao pastă
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool
Alimente congelate sau înghețate
Înghețate

Mai multe mănuși

Ultrane 641
Protecţie la manipulare

Ultrane 641

Confort, suplețe și dexteritate ridicată, fără compromis în ceea ce privește respirabilitatea și durabilitatea/ compatibile cu ecranul tactil

Ultrane 549
Protecţie la manipulare

Ultrane 549

Dexteritate și sensibilitate optime pentru protecție ușoară

Ultrane 527
Protecţie la manipulare

Ultrane 527

Degete detașabile pentru a limita riscul de agățare de către o unealtă în mișcare - în curs de brevetare MAPA Confort, suplețe și un nivel mare de dexteritate fără niciun compromis asupra respirabilității și durabilității