Siguranță, confort și durabilitate sporită

În prezent, în mediile industriale, atunci când se efectuează sarcini de manipulare manuală, sunt necesare o mulțime de caracteristici cheie atunci când vine vorba de mănuși de protecție: confort, dexteritate, respirabilitate, greutate redusă, toate acestea pe lângă elementele standardizate.

Practic, purtarea mănușilor care nu sunt confortabile, sunt grele, in care palma transpiră, care provoacă mâncărimi timp de ore întregi este dificilă, iar unii opertatori preferă să nu le poarte.

Am dezvoltat mănușile KryTech 609 și KryTech 809, mănuși negre pentru lucrări de uz general care necesită o rezistență ușoară la tăiere de nivel B.

CONFORT

Mănușile sunt ușor de îmbrăcat și oferă o senzație de prospețime pe piele datorită căptușelii realizate din multifilament HDPE.

Tehnologia avansată de tricotare permite firelor mai moi să fie în contact cu pielea pentru un confort și o flexibilitate sporită la purtare.

DURABILITATE

Pentru a merge și mai departe, ne străduim să reducem deșeurile și să reducem costurile pentru cumpărători, de aceea mănușile noastre sunt durabile.

  • Se pot spăla de până la 5 ori la 40°C, ceea ce prelungește durata de viață a mănușilor
  • Învelișul rezistent al palmei din poliuretan asigură o bună durabilitate
  • Culoarea închisă limitează vizibilitatea pătării mănușilor și favorizează o utilizare mai durabilă în condiții de murdărie

 

 

KryTech 809 este și mai durabilă datorită unui întărituri de nitril între degetul mare și arătător care protejează mănușa de orice deteriorare timpurie în această zonă foarte expusă.

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

Nu conține silicon pentru a preveni urmele, defectele pe tablă și sticlă înainte de vopsire

Disponibilă de la dimensiuni mici (5) până la dimensiuni mari (11)

Ambalare individuală optimizată astfel încât să se limiteze deșeurile de plastic

 

KryTech 609 & KryTech 809, mănușile ideale pentru o gamă largă de industrii și aplicații în medii uscate și murdare, fără compromisuri în ceea ce privește suplețea și durabilitatea.

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.

Mai multe știri

Solo Black 935

Model nou în gama produselor de unică folosintă