Pentru a acoperi majoritatea nevoilor de protecție la tăieturi, Mapa Professional și-a extins gama de manșoane rezistente la tăieturi de la nivelul ISO CUT B la D.

Vă prezentăm manșoanele rezistente la tăieturi: KryTech 602 și KryTech 603, care asigură protecție extinsă ISO CUT de nivel C împotriva tăieturilor și rănilor pentru întregul braț și antebraț.

 

PROIECTATE PENTRU UN CONFORT MAXIM LA PURTARE...

Cu un design tricotat fără cusături, noile noastre manșoane sunt proiectate cu un calibru suplu și subțire de 15 care oferă o flexibilitate excelentă, o potrivire perfectăși o senzație proaspătă pentru purtător.

Pentru confortul și fixarea sigure, merită remarcat faptul că KryTech 603 prezintă o fantă mare de culoare galbenă, vizibilă, pentru degetul mare și o bandă elastică adaptabilă, care asigură siguranța purtătorului, păstrând în același timp libertatea de mișcare și o bună dexteritate.

 

...PROTECȚIA PIELII

Manșoanele noastre nu conțin substanțe dăunătoare și sunt certificate de Oeko Tex pentru riscuri minime de alergie pentru lucrător.

 

Fără iritații ale pielii din cauza firelor care intră în contact cu pielea, deoarece fibrele aspre sunt înfășurate cu un fir mai moale.

Manșoanele noastre sunt potrivite pentru o varietate de industrii, inclusiv aparatele electrocasnice mari, industria auto, de construcții, a sticlei și multe altele.

 

CARACTERSISTICI SUPLIMENTARE

KryTech 602 și KryTech 603 nu conțin silicon pentru a preveni urmele, defectele pe foile metalice și sticlă înainte de vopsire.

Se pot spăla de trei ori la 40 °C fără nicio modificare a performanțelor, pentru a prelungi durata de funcționare, a reduce costurile și deșeurile.

Disponibile într-o dimensiune unică.

Mapa Professional vă recomandă cum să purtați corect mânecile

Urmăriți următorul video !

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.

Mai multe știri

Solo Black 935

Model nou în gama produselor de unică folosintă