MAPA PROFESSIONAL extinde gama RESICOMFORT și introduce noi mânuși de protecție împotriva tăieturilor.

 

O OFERTĂ VARIATĂ DE PROTECȚII PENTRU MÂINI

Gama versatilă RESICOMFORT oferă diferite niveluri de protecție împotriva tăieturilor, de la nivelul A până E, care vă vor satisface nevoile pentru a efectua o mare varietate de sarcini precise de manipulare în medii uscate.

Mânușile Ultrane vă vor oferi protecție mecanică (nivelul A de protecție împotriva tăieturilor), în timp ce mânușile Krytech vor asigura protecția împotriva tăieturilor.

 

ÎNVELIȘ DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Datorită expertizei noastre și testelor de utilizare fiabile, am proiectat aceste mânuși noi cu o formulare inovatoare a învelișului care oferă respirabilitate fără a compromite protecția.

 

Un înveliș din spumă de nitril permite un control bun al transpirației datorită unei structuri de celule deschise, pentru o circulație excelentă a aerului,

și un finisaj cu nitril nisipos care întărește rezistența învelișului, menținând în același timp structura de celule și respirabilitatea generală a mânușii.

DURABILITATE

Stratul combinat din spumă de nitril cu un finisaj texturat nisipos garantează durabilitate și robustețe.

Gama ResiComfort poate fi spălată o singură dată la 40° fără ca acest lucru să aducă modificări la nivelul performanței, permițând extinderea duratei de funcționare a mânușilor, reducând generarea de deșeuri și reducând costurile de utilizare.

 

CONFORT OPTIM

MAPA PROFESSIONAL și-a concentrat eforturile pe fabricarea unor mânuși confortabile pentru confortul lucrătorilor.

Datorită tehnicilor de înfășurare și placare, confortul utilizatorilor este sporit.

Fibrele de fire aspre sunt înfășurate cu un fir confortabil, iar procesul de tricotare în care firul cel mai moale este orientat spre piele asigură un strat moale în interiorul mânușii.

 

Cu o măsură ultra subțire de 15, mânușile ResiComfort au un nivel ridicat de suplețe și flexibilitate, cu un efect de al doilea strat de piele.  Greutatea redusă a mânușilor va preveni oboseala mâinilor.

PROTECȚIE GARANTATĂ A PIELII

Toate mânușile ResiComfort sunt aprobate din punct de vedere dermatologic și nu conțin substanțe nocive, astfel încât să fie reduse alergiile.

De asemenea, nu conțin DMF și silicon, și toate sunt certificate Oeko-Tex.

 

UȘOR DE UTILIZAT PE ECRANUL TACTIL*

Gama ResiComfort este compatibilă cu ecranul tactil al oricărui tip de smartphone, tabletă și cu ecranele industriale. Această excelentă sensibilitate tactilă îi ajută pe lucrători să rămână productivi

și protejați, deoarece nu trebuie să își scoată mânușile. Capacitatea de utilizare pe ecranul tactil se păstrează și după spălare.

* Cu excepția mânușilor Ultrane 541 și 527

 

Mânușile ResiComfort sunt ideale pentru industrii precum logistica, electrocasnicele albe, industria auto, aeronautică, ștanțarea metalelor, construcții, manipularea sticlei și multe altele.

Ultrane 541Nou
Protecţie la manipulare

Ultrane 541

Confort, suplețe și dexteritate ridicată, fără compromis în ceea ce privește respirabilitatea și durabilitatea

Ultrane 641 - packshotNou
Protecţie la manipulare

Ultrane 641

Confort, suplețe și dexteritate ridicată, fără compromis în ceea ce privește respirabilitatea și durabilitatea/ compatibile cu ecranul tactil

KryTech 642Nou
Protecţie la tăiere

KryTech 642

Confort, suplețe și respirabilitate, fără compromis în ceea ce privește protecția la tăiere și durabilitatea Poate fi utilizată cu dispozitive tactile și ecran tactil.

KryTech 643Nou
Protecţie la tăiere

KryTech 643

Confort, suplețe și respirabilitate, fără compromis în ceea ce privește protecția la tăiere și durabilitatea Poate fi utilizată cu dispozitive tactile și ecran tactil

KryTech 644Nou
Protecţie la tăiere

KryTech 644

"Protecție la tăiere ridicată, cu confort, suplețe și respirabilitate, fără a compromite durabilitatea Poate fi utilizată cu dispozitive tactile și ecran tactil"

KryTech 645Nou
Protecţie la tăiere

KryTech 645

Confort, suplețe și respirabilitate, fără compromis în ceea ce privește protecția la tăiere și durabilitatea Poate fi utilizată cu dispozitive tactile și ecran tactil

Ultrane 527Nou
Protecţie la manipulare

Ultrane 527

Degetele sunt detașabile pentru a limita riscul de agățare cu o unealtă rotativă - Brevet MAPA în așteptare Confort, suplețe și un nivel mare de dexteritate fără niciun compromis asupra respirabilității și durabilității.

Broșură nouă

Gama Resicomfort

Durabilitate sporită și confort optimDescărcați (PDF - 24 Mb)

Mai multe știri