Parte a liniei RESICOMFORT, această ultimă inovație revoluționară dispune de o tehnologie în curs de brevetare: degete detașabile.

 

Această mănușă va răspunde nevoilor lucrătorilor care utilizează unelte electrice rotative în cazul în care există riscul de agățare.

Cu o tehnologie specifică a tricotajului și două puncte de rupere pe fiecare deget, vârfurile degetelor sunt detașabile. Acestea se află în zonele în care există un risc potențial de agățare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Lucrați cu o unealtă rotativă și degetul este prins?

Datorită secțiunilor de rupere ale Ultrane 527, acest lucru permite degetelor detașabile să se rupă rapid și să vă protejeze degetele.

Pentru Mapa Professional, siguranța lucrătorilor este esențială!

Acestea fiind spuse, degetele detașabile au un echilibru bun de rupere, veți putea să îndepărtați și să scoateți mănușile fără niciun risc de rupere a degetelor.

NICIUN COMPROMIS PRIVIND DURABILITATEA

Această mănușă nu are doar o caracteristică unică de siguranță, Ultrane 527 este fabricată cu tehnologia ResiComfort cu un proces de acoperire exclusivă, care garantează durabilitatea și robustețea.

Într-adevăr, stratul din spumă de nitril, combinat cu o textură nisipoasă pe palme și degete îmbunătățește rezistența imersiei mănușii.

CONFORT OPTIM ȘI AERISIRE Datorită unei acoperiri cu structură celulară deschisă ultra fină (0,4 mm) și grosimii materialului (ecartament 15), aceasta permite o aerisire excelentă și o suplețe deosebită.

Această mănușă ușoară va preveni oboseala mâinii, iar purtătorii abia vor simți mănușa datorită efectului de a doua piele!

CONFORT OPTIM ȘI AERISIRE

Datorită unei acoperiri cu structură celulară deschisă ultra fină (0,4 mm) și grosimii materialului (ecartament 15), aceasta permite o aerisire excelentă și o suplețe deosebită.

Această mănușă ușoară va preveni oboseala mâinii, iar purtătorii abia vor simți mănușa datorită efectului de a doua piele!

PROTECȚIE A PIELII GARANTATĂ

Ultrane 527 nu conține substanțe nocive astfel încât reduce alergiile.

   - FĂRĂ DMF

   - Aprobat din punct de vedere dermatologic

   - Certificat STANDARD 100 de OEKO-TEX®

ȘI, DE ASEMENEA, …

Ultrane 527 nu conține silicon pentru a preveni urmele, defectele de pe tabla din metal și sticlă înainte de vopsire.

Se poate spăla 1 dată la 40 °C.

Disponibilă în dimensiuni de la 6 la 11 pentru a se potrivi mâinilor aproape oricărui purtător.

STANDARDE

Ultrane 527 oferă EN388 31X1A și, de asemenea, respectă standardele EN407 de căldură de contact nivel 1.

Ideală într-o varietate de industrii, inclusiv automobile, aeronautică, echipamente de transport, fabricarea pieselor metalice și multe altele.

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.

Mai multe știri