În unele medii critice de producție, descărcările electrostatice pot deteriora sau distruge dispozitivele electronice sensibile. Pentru a minimiza apariția descărcării electrostatice, lucrătorii trebuie să poarte mănuși de protecție ESD pentru manipularea acestor dispozitive.

Rețineți că, pentru protecție completă, mănușile ESD trebuie combinate cu îmbrăcăminte și încălțăminte disipative adecvate și o curea de încheietură pentru împământare permanentă.

Nouă în gama ESD, mănușa noastră de înaltă calitate Ultrane 544 este fabricată din fire conductive specifice și are acoperire din spumă de nitril care asigură protecția produselor manipulate. Disipează electricitatea statică în timpul sarcinilor precise și repetitive pentru a evita descărcarea electrostatică pe dispozitivul electronic sensibil, oferind în același timp protecție împotriva contaminării cu praf și particule.

De asemenea, combină nevoia de protecție ESD și așteptările din punct de vedere al siguranței cu confort și suplețe optime.

Operatorul abia va simți această mănușă, deoarece este ultra subțire de 15, cu o dexteritate excelentă la vârful degetelor. Aceasta lasă aerul să circule datorită stratului care permite un control bun al transpirației.

Culoarea sa deschisă permite detectarea murdăriei și evitarea poluării.

Această mănușă nu are silicon, DMF și poate fi spălată o singură dată la 40 °.

Nu în ultimul rând, deoarece atunci când asamblează dispozitive electronice, muncitorii trebuie să lucreze cu ecrane industriale, smartphone-uri sau tablete, Ultrane 544 este complet compatibilă cu ecranul tactil.

Nu este nevoie să scoateți mănușa pentru a interacționa cu dispozitivele tactile. Mai mult, proprietățile pentru ecranul tactil rezistă chiar și după spălare.

Știați că?

Întrucât, până acum, nu a fost stabilit niciun standard pentru mănușile ESD, la MAPA PROFESSIONAL am decis să facem referire la standardul EN 16350 (mănuși ATEX) pentru a evalua proprietățile disipative ale mănușilor noastre. Acest standard este foarte strict, prin urmare, o mănușă care respectă standardul EN 16350 va fi potrivită pentru manipularea dispozitivelor electronice.

Ultrane 544 este potrivită pentru industrii precum: electronică, auto, aeronautică, electrocasnice mari. Acest lucru se aplică atât în procesul de fabricație, cât și în cel de întreținere.

Ultrane 544

Special conceputepentru protecția dispozitivului electronic împotriva descărcărilor electrostatice (ESD) Descărcați (PDF - 668 kb)

Mai multe știri