KryTech 838

Protecție optimă pentru industria alimentară

Protecţie la tăiere

Avantaje specifice

  • Combină o rezistență excelentă la tăiere (ISO 13997 = 24,2 N) și o conformitate cu produsele alimentare excelentă (potrivită pentru toate tipurile de alimente)
  • O manșetă lungă pentru o mai bună protecție a antebrațului
  • Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
  • Se poate spăla de până la 20 ori la 90 °C fără nicio alterare a performanțelor*, permițând prelungirea duratei de viață a mănușilor, reducerea costurilor și a deșeurilor.

*Testele au fost efectuate pe mănuși nepurtate (adică în stare nouă), ceea ce diferă de realitatea de pe teren.

Aplicații

Industria alimentară

  • Tăierea cărnii şi peştelui
  • Dezosarea cărnii de pasăre
  • Dezosare, feliere

Autorităţile locale (servicii de catering)

Standarde

  • Pericole mecanice EN 388 2X4XE
  • ISO 13997:
    24.2N (2467g)
Caracterul adecvat al materialelor destinate ce intră în contact cu alimente

Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.

Detalii privind produsele

Material
Culoare Albastru
Finisaj la interior Suport textil fara cusaturi din fibre HDPE
Finisaj la exterior
Lungime (cm) 34
Dimensiune 6 7 8 9 10 11
Ambalaj 1 manusa/punga
10 manusi/cutie de carton

Grafic alimente

Grad general de contact cu alimentele

BĂUTURI Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol.
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol.
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă
Melasă, sirop de zahăr, miere
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite
Legume proaspete, curățate sau tăiate
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură
Transformate în mediu alcoolic
Conserve de legume în mediu uleios
Conserve de fructe în mediu uleios
Nuci sub formă de pastă sau de cremă
GRĂSIMI ȘI ULEIURI Animale sau vegetale, naturale sau tratate
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt)
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite
PRODUSE LACTATE Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...)
Brânză conservată în mediu uleios
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari
PRODUSE DE ASEZONAT Sosuri cu materie apoasă
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...)
Muștar
Oțet
PREPARATE ALIMENTARE Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile)
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete)
Alimente prăjite sau fripte de origine animală
ALTELE Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață
Alimente uscate fără materii grase la superfață
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră
Mirodenii și condimente în mediu uleios
Cacao pudră
Cacao pastă
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool
Alimente congelate sau înghețate
Înghețate

Mai multe mănuși

KryTech 380
Protecţie la tăiere

KryTech 380

Cea mai bună mănușă de protecție la tăiere pentru lucrările de manipulare grea în medii uleioase

KryTech 837
Protecţie la tăiere

KryTech 837

Mănușă de protecție împotriva tăieturilor de nivel E care combină rezistența ridicată și dexteritatea optimizată

KryTech 851
Protecţie la tăiere

KryTech 851

Protecție la tăiere foarte ridicată, absorbția șocurilor, durabilitate și confort pentru lucrările de manipulare dificilă.