Deoarece munca noastră la Mapa Professional are, în esență, scopul de a proteja oamenii, extindem această grijă și către angajații noștri și comunitățile vecine! 

Angajamentele noastre:

Ocrotirea și protejarea oamenilor care produc mănușile noastre

Investim continuu în locuri de muncă sigure și ergonomice, ca parte a abordării noastre „Siguranța pe primul loc”. Toți angajații noștri sunt instruiți cu privire la problemele de siguranță asociate cu locurile de muncă și ne asigurăm că poartă echipamentul individual de protecție adecvat.  

În plus, fabricile noastre sunt certificate ISO 45001 (managementul sănătății și siguranței muncii). 

De asemenea, avem o politică etică strictă cu privire la drepturile omului și combaterea corupției. În fabricile noastre din Malaezia, am fost primii care s-au conformat cerințelor BSCI sau SEDEX, care ne auditează sediile de producție în fiecare an. Toți subcontractanții noștri se angajează să respecte codul nostru de conduită, iar toți cei din zonele cu risc ridicat sunt verificați anual. 

Asigurarea unei culturi a corporației bazate pe grijă

Promovăm o cultură a grijii, bazată pe respect, autonomie și responsabilitate. Obiectivul nostru este să creăm condiții favorabile pentru împlinirea și progresul angajaților noștri. Așa se explică fluctuația scăzută de personal, carierele îndelungate în cadrul companiei noastre și o politică de formare foarte dezvoltată. Aplicăm o politică socială activă, care trece dincolo de obligațiile legale, indiferent de țară sau funcție. De exemplu, oferim asigurare de sănătate, un program de mentorat și o politică de acoperire integrală a costurilor de recrutare în Malaezia. 

Implicarea pe plan local

Am stabilit o relație de ascultare și dialog cu autoritățile locale și comunitățile din țările în care ne desfășurăm activitatea. Acordăm prioritate materiilor prime și de ambalare procurate din apropierea fabricilor noastre. Totodată, le oferim angajaților posibilitatea de a se implica în activități caritabile, prin care să ajute comunitățile din jurul lor. 


Obiectivele noastre până în 2025

  • Instruirea tuturor angajaților în materie de CSR  
  • Reducerea cu 40 % a ratei incidentelor de muncă în 5 ani (începând din 2020)