Galerie
Avantaje specifice
- Confort: suplețe și flexibilitate ridicate, dexteritate la vârful degetelor.
- Utilizare prelungită garantată de procesul nostru exclusiv RESICOMFORT. Respirabilitate, flexibilitate și durabilitate a stratului de acoperire demonstrate.
- Fără substanțe dăunătoare: STANDARD 100 de OEKO-TEX®, fără DMF
- Aprobată din punct de vedere dermatologic
- Poate fi utilizată cu dispozitive tactile și ecran tactil
- Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
- Se poate spăla o dată la 40 °C fără a modifica performanțele*.
Aplicații
Industria automobilelor/mecanică
- Asamblarea pieselor mici
- Asamblarea automobilelor
- Montarea şuruburilor şi dispozitivelor de fixare mici
- Întreţinere mecanică
- Asamblarea de precizie
- Prelucrări mecanice de precizie
Industria alimentară
Alte industrii
- Ambalare
- Depozitarea şi primirea mărfurilor
Transport, logistică
- Operarea echipamentelor de manipulare
- Pregătirea comenzilor
Standarde
- 4121A
- X1XXXX
-
ISO 13997:
2.5N (255g)
Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.
Detalii privind produsele
Material | Spumă nitrilică cu aspect nisipos |
---|---|
Culoare | Negru |
Finisaj la interior | Suport textil fara cusaturi |
Finisaj la exterior | Dosul manusii prezinta aerisire |
Lungime (cm) | 22-27 |
Dimensiune | 6 7 8 9 10 11 |
Ambalaj | 1 pereche/punga 12 perechi/punga 96 perechi/cutie de carton |
Grafic alimente
Grad general de contact cu alimentele
Semnificația culorilor
Potrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Dacă pH este > 4,5, mănușile sunt potrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
Nepotrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Nu au fost testate pentru acest tip de alimente.
BĂUTURI | Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede |
|
---|---|---|
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol. |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol. |
|
|
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE | Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete |
|
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras |
|
|
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite |
|
|
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă |
|
|
Melasă, sirop de zahăr, miere |
|
|
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață |
|
|
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE | Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite |
|
Legume proaspete, curățate sau tăiate |
|
|
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură |
|
|
Transformate în mediu alcoolic |
|
|
Conserve de legume în mediu uleios |
|
|
Conserve de fructe în mediu uleios |
|
|
Nuci sub formă de pastă sau de cremă |
|
|
GRĂSIMI ȘI ULEIURI | Animale sau vegetale, naturale sau tratate |
|
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt) |
|
|
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ | Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos |
|
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios |
|
|
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace |
|
|
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă |
|
|
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite |
|
|
PRODUSE LACTATE | Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat |
|
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână |
|
|
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită |
|
|
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă |
|
|
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...) |
|
|
Brânză conservată în mediu uleios |
|
|
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari |
|
|
PRODUSE DE ASEZONAT | Sosuri cu materie apoasă |
|
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...) |
|
|
Muștar |
|
|
Oțet |
|
|
PREPARATE ALIMENTARE | Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață |
|
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine animală |
|
|
ALTELE | Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață |
|
Alimente uscate fără materii grase la superfață |
|
|
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră |
|
|
Mirodenii și condimente în mediu uleios |
|
|
Cacao pudră |
|
|
Cacao pastă |
|
|
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool |
|
|
Alimente congelate sau înghețate |
|
|
Înghețate |
|
Mai multe mănuși
Protecţie la manipulare
Ultrane 664
Mănușă de manevrare, cu un design ecologic, din fibre reciclate, pentru dexteritate și confort ridicate