Ultrane 641

Confort, suplețe și dexteritate ridicată, fără compromis în ceea ce privește respirabilitatea și durabilitatea/ compatibile cu ecranul tactil

Protecţie la manipulare

Avantaje specifice

  • Confort: suplețe și flexibilitate ridicate, dexteritate la vârful degetelor.
  • Utilizare prelungită garantată de procesul nostru exclusiv RESICOMFORT. Respirabilitate, flexibilitate și durabilitate a stratului de acoperire demonstrate.
  • Fără substanțe dăunătoare: STANDARD 100 de OEKO-TEX®, fără DMF
  • Aprobată din punct de vedere dermatologic
  • Poate fi utilizată cu dispozitive tactile și ecran tactil
  • Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
  • Se poate spăla o dată la 40 °C fără a modifica performanțele*.

Aplicații

Industria automobilelor/mecanică

  • Asamblarea pieselor mici
  • Asamblarea automobilelor
  • Montarea şuruburilor şi dispozitivelor de fixare mici
  • Întreţinere mecanică
  • Asamblarea de precizie
  • Prelucrări mecanice de precizie

Industria alimentară

Alte industrii

  • Ambalare
  • Depozitarea şi primirea mărfurilor

Transport, logistică

  • Operarea echipamentelor de manipulare
  • Pregătirea comenzilor

Standarde

  • Pericole mecanice EN 388 4121A
  • Căldură și incendiu EN 407 X1XXXX
  • ISO 13997:
    2.5N (255g)
Caracterul adecvat al materialelor destinate ce intră în contact cu alimente

Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.

Detalii privind produsele

Material Spumă nitrilică cu aspect nisipos
Culoare Negru
Finisaj la interior Suport textil fara cusaturi
Finisaj la exterior Dosul manusii prezinta aerisire
Lungime (cm) 22-27
Dimensiune 6 7 8 9 10 11
Ambalaj 1 pereche/punga
12 perechi/punga
96 perechi/cutie de carton

Grafic alimente

Grad general de contact cu alimentele

BĂUTURI Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol.
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol.
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă
Melasă, sirop de zahăr, miere
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite
Legume proaspete, curățate sau tăiate
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură
Transformate în mediu alcoolic
Conserve de legume în mediu uleios
Conserve de fructe în mediu uleios
Nuci sub formă de pastă sau de cremă
GRĂSIMI ȘI ULEIURI Animale sau vegetale, naturale sau tratate
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt)
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite
PRODUSE LACTATE Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...)
Brânză conservată în mediu uleios
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari
PRODUSE DE ASEZONAT Sosuri cu materie apoasă
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...)
Muștar
Oțet
PREPARATE ALIMENTARE Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile)
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete)
Alimente prăjite sau fripte de origine animală
ALTELE Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață
Alimente uscate fără materii grase la superfață
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră
Mirodenii și condimente în mediu uleios
Cacao pudră
Cacao pastă
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool
Alimente congelate sau înghețate
Înghețate

Mai multe mănuși

Ultrane 548
Protecţie la manipulare

Ultrane 548

Dexteritate și sensibilitate optime pentru protecție ușoară

Ultrane 500
Protecţie la manipulare

Ultrane 500

Aderență și protecție a pielii în medii uleioase.

Ultrane 664
Protecţie la manipulare

Ultrane 664

Mănușă de manevrare, cu un design ecologic, din fibre reciclate, pentru dexteritate și confort ridicate