Principala misiune a companiei noastre este să ofere clienților noștri produse sigure și eficiente, având grijă de mâinile utilizatorilor. 

Angajamentele noastre:

Expertiză și know-kow dovedite în timp

Dezvoltăm mănuși de protecție din anul 1957 și ne îmbunătățim continuu know-how-ul pentru a răspunde noilor cerințe ale piețelor. Materiile prime, produsele intermediare și produsele finale respectă politica de calitate și sunt monitorizate, controlate și testate. Desigur că materiile prime sunt conforme cu Regulamentul REACH. Fabricile noastre sunt certificate ISO 9001 (managementul calității). 

Performanță a produselor care depășește standardele

Respectăm cu fermitate principiul că produsele noastre trebuie să fie întotdeauna de o performanță superioară, în ceea ce privește atât rezistența și durabilitatea, cât și inocuitatea. 

Prin urmare, depășim standardele stabilite pentru echipamentul individual de protecție (EIP)

Toate produsele noastre sunt supuse unei serii de teste exclusive privind performanța, siguranța și confortul la purtare. 

Dacă acest lucru este necesar pentru anumite aplicații, produsele noastre sunt supuse unor teste sau certificări stricte, cum ar fi OEKO TEX, teste dermatologice sau chiar teste pentru depistarea DM

O gestionare reală a riscurilor de muncă

Îi sprijinim îndeaproape pe utilizatori și le identificăm nevoile prin analize efectuate la locul de muncă.  

Această expertiză ne permite să ne adaptăm recomandările privind alegerea mănușilor la tipul de risc

Inovare continuă

Aceasta este prioritatea zilnică a echipei noastre formată din 30 de experți încercetare și dezvoltare. Dispunem de laboratoarele noastre proprii în care să efectuăm teste de utilizare în condiții reale și să ducem inovațiile la următorul nivel. Acest lucru ne permite să aducem pe piață produse noi an de an! 


Obiectivul nostru până în 2025

  • Dezvoltarea unei soluții de sprijin decizional pentru utilizatorii noștri, pentru a le oferi protecție și eficiență mai bune. 

 

Cum ne contactați

Dacă doriți să ne puneți o întrebare comercială despre produsele noastre sau dacă doriți mai multe informații tehnice despre mănușile noastre și despre utilizarea acestora, trebuie doar să completați unul dintre formularele propuse mai jos.